Ny TV- og bredbåndsavtale med Telia

Kantorsletta Selveierforeningen har inngått en ny avtale med Telia.

Telia, tidl. Get, investerer hele tiden i å oppgradere nettet vårt slik at vi får den farten, kapasiteten og stabiliteten vi trenger. Hver enkelt beboer kan sette sammen sin personlige underholdningspakke på telia.no/min-side. Med Telia Playappen for nettbrett og mobil kan man se TV, film og serier hvor og når man vil.

Dette inneholder den nye avtalen:

• Bredbånd 30 Mbps

• TV & Strømming – 50 poeng

• TV-boksen Telia box med Opptak inkludert.

Den nye avtalen er aktiv fra 1. november 2020. TV box II er ikke lengre inkludert i avtalen, og ny pris for den enkelte beboer er kr. 99 per måned. De av beboerne som har valgt å oppgradere bredbåndshastigheten sin, vil med den nye avtalen få raskere bredbånd til lik eller lavere pris enn det de har i dag. Dersom noen ønsker en lavere eller høyere hastighet kan de selv endre dette på telia.no/min-side eller ved å ringe 21 90 60 50.

Bytte av hjemmesentral og utlevering av TV-boks

En montør vil foreta et bytte av hjemmesentralen i boligene. Det vil bli levert ut informasjon med dato og tidspunkt. Samme dag som installasjonen skjer får beboere også besøk av en fra Telia personlig service. Telia representanten aktiverer hjemmesentralen, leverer ut TV-boks til de som har behov for en ny, og hjelper beboerene i gang.

Hva skjer nå: Telia vil informere hver enkelt beboer om innholdet i den nye avtalen, samt gi dem nyttige tips og råd til hvordan de skal bruke tjenestene fra Telia. Har du spørsmål i forbindelse med den nye avtalen kan du ta kontakt på telefon 21 90 07 30 eller styremail@telia.no. Håper du og beboerne blir fornøyd med den nye avtalen.