Velkommen til vårt sameie!

Kantorsletta Selveierforening ligger på Kolbotn i Oppegård kommune, 12 km syd for Oslo. Sameiet ble etablert i 1972 og består av 186 leiligheter.


Sameiet er fordelt på 3 blokker. Plogsvingen 5, med tre etasjer og Slalåmveien 3 og 5 med 4 etasjer. Blokkene har høy første etasje, med garasjer under – på bakkeplan.

Blokkene ligger vestvendt, og har store, usjenerte verandaer. Sameiet disponerer store grøntområder, som ligger solrikt til og vi har kort vei til offentlig transport. Både buss og tog. Vi har også barnehager og skoler i gangavstand. 

På Kolbotn ligger Kolbotn Torg, et stort senter, med en rekke ulike forretninger; spisesteder, apotek og Vinmonopol. Her finner du også eiendomsmeglere, leger, fysio m.fl.

I kulturhuset Kolben, der det forgår en rekke forskjellige aktiviteter finnes teatersene, kino, bibliotek, restaurant og ulike andre aktivitetslokaler. Kolben har gjennom hele året arrangementer som teateroppsetninger, gjesteforelesere og show med kjente artister innen musikk og StandUp.